|
Odoslaný - 05 november 2012 : 13:47:27
|
ja som tému otvoril a bez problémov som pokračoval v jej intencii, že som si čo len myslel že tú intenciu zvládne odvecákovský recidivista bola moja chyba, ale nakoniec ja som vlastne neotvoril diskusiu kvôli nemu... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 14:20:18
|
Inak Mato celkm dlho mu trvá kým príde na to, že tresol blbosť. To má fórum hromadu odvecákovských reakcií samozrejme. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 14:32:54
|
No ale prisiel na to. Ked sa sustredi na podstatu a na nu reaguje tak to ide. Len v poslednej dobe je nejako velmi roztrzity... |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 14:58:27
|
Nie je problem priznat omyl Nie som dokonaly |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 15:27:02
|
citácia: Inak Mato celkm dlho mu trvá kým príde na to, že tresol blbosť. To má fórum hromadu odvecákovských reakcií samozrejme. Pôvodne zaslal mino - 05 november 2012 : 14:20:18 S vami nie je nutne sa hadat Vas len treba podpichnut a vy urobite najlepsie vsetko sam tak , ze sa mnohym otvaraju oci , co ste v skutocnosti zac. Boli casy , kedy by som vam vynadal Ale uz to nerobim Z vas je najvacsi uzitok pre katolikov , ked vas clovek necha , aby ste znicili aj to pozitvne a prijatelne , co pisete Len pokracujte "Odvesacke" reakcie plnia svoj ucel Nemate argument ? Abraka dabra -odvesacka reakcia Ako carovna palicka Haryho Pottera Vase plutie jedovatych slin je najvacsim dokazom , ze co pisete nie je od Boha Ze katolik musi takemuto pseudotradicionalizmu povedat nie A nieked je zasluha pre nebo , ked katolik zavrie usta takym ako vy, akymkolvek prijatelnym sposobom Trebars odvesackou reakciou |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 15:44:41
|
Som sa pobavil, len upozorňujem aby si každý všimol, v akej téme sa tie jeho "rozumy" nachádzajú. Ale v jednom má pravdu, ja určite katolíkom nedávam Sofiine voľby, na rozdiel od neho. Ale to nech si už každý posúdi sám. Každopádne toto- Ak aj nieco pravdive napisete, je to skor dielom zhody priaznivych okolnosti, nez dosledneho premyslania. Vy namiesto vyvratenia mojej kritiky zase vnasate zastupne problemy? platí, a môže tu svoje reakcie písať aj vo veršoch a môže pri tom trhnúť aj Hviezdoslava s Homérom a básníkom Špína dohromady a hlavne predpokladám, že katolíci majú viac rozumu ako on očakáva od nich podľa hesla: podľa seba súdim teba. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|