|
Odoslaný - 03 máj 2008 : 10:01:05
|
Hmm, toto je pomerne vesela tema . Zabudlo sa este na urcite uz zastarale, no v mnohých dedinach stale pouzivane slova – frajer, frajerka. Moja frajerka, moj frajer. Slova su to velmi vystizne a kazdy presne vie co znamenaju. Su tak vystizne, ze sa ich mnohi ludia az hanbi pouzivat. A tak dnes, hlavne v mediach, su tieto slova skoro vzdy nahradzane za: priatel, priatelka, vdaka comu obcas dochadza k zmatkom, ze sa presne nevie o aky vztah to vlastne ide. Tiez ked zena predstavuje muza vedla seba so slovami: "Tak toto je moj priatel", velmi casto sa tym mysli prave ten klasicky frajer, no ale nie vzdy
|
|
|
|
Odoslaný - 05 máj 2008 : 16:40:00
|
morla: potom bojovnost(alebo inak povedane chlapskost), aby jej vedel vydobit podmienky(napr. aj miesta na sedenie)
- No a toto je prave dalsi vyznam toho slavneho slovicka "frajer" , ze sa dotycny aj frajersky sprava. A asi vsetci vieme ake je frajerske spravanie, proste znacne odvazne a moze zachadzat trosicku az do drzosti, ale to vies, ked chces niekedy ziskat a udrzat miesto na sedenie...
- Ale neviem ako to presne myslis, mila Morla, ze chces mat miesto na sedenie. To ako aj v preplnenom autobuse? Nuz ak by si bola telesne postihnuta, ci dost viditelne tehotna alebo by ti bolo velmi zle, tak ano, skusil by som ti ziskat miesto, ale inak veru nie, milacik, na to zabudni. Nie si predsa cukrova panenka, trochu státia hadam vydrzis, nie?
Alesko: Ako vidis, Alesko, otcovsky pristup je niekedy priam nevyhnutny
|
|
|
|
Odoslaný - 05 máj 2008 : 17:00:42
|
Alesko: A este Alesko, ked uz sme pri tych miestach na sedenie a frajeroch . Vies ako to robia spravni frajeri, ak by bolo volne len jedno miesto, tak kto sa tam ma posadit, ty alebo tvoja frajerka?
No samozrejme ze Ty, a frajerku si vezmes na kolena
|
|
|
|
|
|
|