|
Odoslaný - 01 september 2008 : 08:35:59
|
Myslím si, že ak ju miluješ úprimne a z celého srdca, tak by si si nemal podobnú otázku vôbec klásť. Pretože ak máš naozaj a úprimne rád, tak ti musí stačiť že ona "je" (existuje) a už nič viac netreba. Ja napríklad veľmi miluiem jedno dievča -- ona mňa síce nie-- ale aj tak som šťastný, že existuje a modlím sa za ňu, aby sa raz dobre vydala a mala dobrého manžela a deti. Teda zastávam názor, že aj keď to fyzické je pekné a pomáha to manželom upevňovať a dokazovať si vzájomnú lásku, nie je nutné pýtať sa, kam až môžem zájsť. Otázka by mala byť -- čo môžem pre ňu spraviť, aby som si ju uctil? -- a moja odpoveď -- ovládaj sa kôli nej a tým jej lásku dokážeš najviac. Mysli na to, že je to tvoja sestra v Kristovi -- a predsa by si si niečo také nadovolil na svoju sestru? Všetko je to o vzájomnej úcte. Prajem Ti, aby bola tvoja vôľa pevná a ver mi, že nič z toho, čo si teraz odoprieš, nebudeš nikdy ľutovať. |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 september 2008 : 10:30:21
|