|
Odoslaný - 22 október 2007 : 10:36:19
|
rybka.sk ma niekolkokrat oslovila so ziadostou o to, aby som sa zapojil do ich banneroveho vymenneho systemu. Nakoniec som tak urobil (ako ste si iste vsimli) a dockal som sa takejto odpovede: ----- Dobry den,
dakujeme za zapojenie sa do nasho systemu. No vsimli sme si na Vasej stranke, ze ste nas banner umiestnii na uplnom konci stranky, co odporuje pravidlam Rybky a znevyhodnuje ostatnych clenov systemu.
Takisto vidime, ze protestantske stranky povazujete za pochybne. Nas system nepovazuje krestanov inych denominacii, ako je napr. nasa katolicka, za pochybnych krestanov. Takze azda by ste chceli prehodnotit clenstvo v nasom systeme, kedze apriori asi nechcete propagovat krestanske stranky, ale len stranky katolicke.
V Kristovi
Martin Svikruha---- Momentalne vzhladom na dany dizajn neviem umiestnit banner na ine miesto, ako ho necchem dat na roven vlastnemu logu, teda uplne na uvod. Hoci sa zda, ze podla ich pravidiel 1.3 Banner musí byť umiestnený v "aktívnej" časti stránky. To znamená, že nemôže byť umiestnený na úplnom konci stránky za všetkými pätičkami, ale v tesnom následe za hlavným obsahom. Najlepšie je, aby bol viditeľný pri rozlíšení 800x600 bez rolovania. a podla toho ako samotna rybka bannery zobrazuje staci ked ich posuniem nad zaverecne copyright info.
Ako sa vsak zachovat vo vztahu k tomu druhemu odstavcu?
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 12:17:29
|
vymenny bannerovy system ako taky nie je zly, ale vzdy sa snazi profilovat podobne zaujmy. Mozno nie je stastne zvoleny vyraz "pochybny", ale kredo.sk je profilovane ako katolicke forum, tak nevidim dovod na propagaciu inych denominacii. A okrem toho, je to FORUM, kde doteraz nebola, ani sa neuvazuje s AKTIVNOU reklamou, cize aj ked je reklama dolu, kto chce, si klikne. Aj ja, a zatial sa mi pacia linky, ktore su tam prezentovane. Ja verim, ze sa dohodnete, aby mohli byt zobrazovane iba katolicke bannery... |
Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň. |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 12:27:32
|
Ad 1 - umiestnenie bannerov je proti pravidlám. Ad 2 - v tom prípade je lepšie sa do takýchto systémov nezapájať. Pokiaľ viem, rybka.sk neumožňuje vyberať si obsah podľa denominácie (resp. vôbec takto účastníkov ani nerozlišuje).
|
andreios www.grkat.net - modlitby, katechézy, mp3, ikony, dokumenty... |
Počet príspevkov: 181 ~
Člen od: 15 jún 2006 ~
Posledná návšteva: 22 december 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 13:13:29
|
Tak ja teda protestantske cirkvicky a sekticky za pochybne rozhodne povazujem, a mal by ich za pochybne povazovat kazdy katolik. A rozdelenie zobrazovania bannerov v tomto systeme ani nie je mozne, zda sa ze v tomto systeme si kazdy moze propagovat takmer akekolvek bludy, staci ked prehlasi ze je krestan. Z tohoto by som urcite vycuval. Vykasli na to, zruš to. Leda zeby ten svoj system prerobili, ci vytvorili novy a bol by urceny vyhradne pre katolicke stranky, to ale u nich trosku pochybujem. |
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 13:37:49
|
Upravil som teda polohu banneru v sulade s pravidlami a bodom 1.3 (uz to nie je na uplnom konci, za vsetkymi patickami a specifickejsie som sa vyjadril, ako to myslim s tymi reklamami na protestantov.
Chcem teraz sformulovat odpoved v duchu, ze ak im ako katolikom, ktory prijali posvatne knazstvo, ci reholny zivot nevadi propagovat stranky, ktore popieraju to comu veria a comu zasvatili cely svoj zivot, tak mne to vadi. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 14:27:32
|
citácia: Chcem teraz sformulovat odpoved v duchu, ze ak im ako katolikom, ktory prijali posvatne knazstvo, ci reholny zivot nevadi propagovat stranky, ktore popieraju to comu veria a comu zasvatili cely svoj zivot, tak mne to vadi. Pôvodne zaslal Mato - 22 október 2007 : 13:37:49 Mato, o com chces diskutovat_? Aky system si zaviedol na tejto stranke_? Jednoduchy. Dal by sa opisat jednou vetou: Su pravidla a bud ich plne prijmes alebo tu nemas co hladat.
Preco teraz zrazu, ked sa pozicia admina a uzivatela obratila, pozadujes nieco ine_? |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 14:39:55
|
citácia: Preco teraz zrazu, ked sa pozicia admina a uzivatela obratila, pozadujes nieco ine_? Pôvodne zaslal Marcelllooo - 22 október 2007 : 14:27:32 Ja nic nepozadujem, ja len zvazujem ucast na tomto projekte s tym, ze si chcem vyjasnit otazku, co je vlastne cielom tohoto vymenneho systemu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 14:43:01
|
Maťko, najprv si ale zisti, či to nie je len pod hlavičkou redemptoristov, a teda je to tiež súkromná stránka. Nemám istotu... Čiže aj kňazi tam chodia len sporadicky, nemusí to byť vyslovene stránka rehole. |
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2007 : 14:53:22
|
No oficialne je to nejaka firma Media VT z Popradu, ale hrdia sa tym, ze spravuju a zastresuju aj projekty svate pismo a redemptoristi, sam autor e-mailu-spravca? je sice laik, ale v uzkom vztahu k redemptoristom.
Da sa predpokladat, ze v tom maju nejake aktivity redemptoristi, hoci nie je iste, kto je vlastnikom firmy a kto urcuje jej smerovanie.
Ako poznam redemptoristov, tym by asi nevadilo zverit svoje projekty aj protestantom |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 13:54:09
|
Korespondencia s rybkou pokracuje v tomto duchu:
Dobry den,
umiestnenie banneru som upravil v sulade s bodom 1.3.
Co sa tyka propagacie nekatolickych stranok, musim sa priznat, ze som Vasim postojom prekvapeny. Pokial ma moje informacie neklamu, tak ste v uzkom spojeni so slovenskymi redemptoristami a teda sa da predpokladat, ze ste prijali za svoje ucenie Katolickej Cirkvi a ze ho teda povazujete za pravdive. Za danych okolnosti nie je nerozumne predpokladat, ze by Vam na sireni tejto pravdy malo zalezat a ze by Vas jej zahmlievanie, ci popieranie malo mrziet. To je vsak otazka Vasho svedomia a ja do toho nemam co hovorit.
Stalo by vsak za zvazenie pridelit reklamam okrem uz existujucich atributov aj atribut katolicke, protestantske a pod. aby sa dalo este presnejsie urcovat, ktoru reklamu na svoje stranky pustim a ktoru nie.
V kazdom pripade uvidim, ake reklamy nam Vas system bude ponukat a ak medzi nimi budu stranky, ktore budu popierat ci prekrucat pravdy katolickej viery, osocovat ci inak znevazovat Cirkev svoje posobenie v systeme ukoncim.
Nech Vas Boh zehna |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 13:55:33
|
Odpoved z rybky: Dobry den, samozrejme je na Vas, ci chcete zostat v nasom systeme. My este ale nie sme rozhodnuti, ze prijmeme kredo.sk, nakolko jednym zo zakladnych kriterii na vstup do systemu je, aby primarnym cielom stranky neboli utoky proti inej denominacii a to iste, co pisete o Katolickej Cirkvi platilo aj opacne. Aby v systeme neboli stranky, ktore prekrucaju, osocuju alebo inak znevazuju ine denominacie. Nie sme si isti, ze tuto podmienku kredo.sk splnuje. V Kristovi |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 13:57:27
|
A posledna odpoved:
Dobry den,
dovolim si Vam pripomenut, ze ste clenstvo vo vasom systeme navrhli prvy Vy a to opakovane. Vtedy ste obsah kreda nepoznali? V kazdom pripade, ak mi dokazete na konkretnom priklade, ze kredo osocuje, ci znevazuje konkretne denominacie, svoje posobenie v systeme ukoncim dobrovolne.
Rozhodnite sa vsak rychlo, pretoze kredo generuje pomerne dost zobrazeni inych reklam a na oplatku nedostava nic.
S pozdravom
--------------------------------------
Po tom predchadzajucom maily zacinam uvazovat, ze to posobenie ukoncim hned a zaraz, ved ti ludia nevedia co vlastne chcu. Zobrazovanie reklamy u nas som zatial deaktivoval... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 14:06:00
|
citácia: V kazdom pripade, ak mi dokazete na konkretnom priklade, ze kredo osocuje, ci znevazuje konkretne denominacie, svoje posobenie v systeme ukoncim dobrovolne. Pôvodne zaslal Mato - 23 október 2007 : 13:57:27 Konkretny priklad si, ako priznavas vyssie, pozmenil...
A nebol to pripad jediny, stacia uz len vyjadrenia v tejto teme...
P.S. Preco mi tvoja ostatna odpoved evokuje ohrdnuteho zenicha? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 16:11:39
|
citácia: zda sa ze v tomto systeme si kazdy moze propagovat takmer akekolvek bludy, staci ked prehlasi ze je krestan. Pôvodne zaslal Pierre - 22 október 2007 : 13:13:29 To si môže aj na tomto fóre. Každý sa tu "bije do pŕs", aký je katolík...
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 17:48:24
|
A na zaver toto:
Dobry den,
myslim, ze dokazovat niekomu ako osocuje ine denominacie je strateny a uplne zbytocny dialog. Su veci, ktore Boh osvetluje sam a musime to nechat na Neho. Komentare diskutujucich v diskusnom fore hovoria za mnohe.
Obsah samotnej stranky ako apologetickej stranky katolickej viery by bol v poriadku.
My oslovujeme vsetky krestanske stranky a pri tychto osloveniach nemame cas ani moznosti detailne si ich prestudovavat, hlavne nie prechadzat si vsetky diskusie. A priori predpokladame, ze krestania nemaju vnutornu motivaciu bojovat proti inym krestanom. Na nevhodny obsah stranok nas zcasti upozornia samotni clenovia Rybky tak isto, ako to urobili aj s kredo.sk a az na ich upozornenie sme sa zacali blizsie venovat obsahu Vasho fora.
Takze v sucastnej situacii bohuzial nemozeme kredo.sk prijat medzi clenov Rybky, ktorej jedinou motivaciou je blizsie spoznavanie sa denominacii a pri respektovani rozdielov spolocne hlasanie evanjelia.
------------ Ako sa len ti uzivatelia rybky dozvedeli, ze kredo sa zapaja do vymenneho systemu a ze treba admina rychlo upozornit na nevhodny obsah, ked reklama kreda nikdy nebola aktivna?
Aj takto sa da reagovat na kritiku - jej obratenim. Alebo inak, najlepsia obrana je utok... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 19:05:20
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2007 : 19:31:26
|
Tak to je prekvapivy zaver jednej aferky.
A tak sa slubne rozvijala... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 06:37:00
|
Inac som rad, ze ultrapravicovy radikalizmus, aky vladne tunak nie je vseobecnym stavom na Slovensku ani v RKC.
Chvala Bohu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 13:08:01
|
citácia: Inac som rad, ze ultrapravicovy radikalizmus, aky vladne tunak nie je vseobecnym stavom na Slovensku ani v RKC. Pôvodne zaslal Marcelllooo - 24 október 2007 : 06:37:00 Nuz, kazdy nemoze byt dokonaly |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 14:16:51
|
Len tak na margo: Co znamena pomazanie cela olejom vo forme kriza? (pri birmovke)
Pomazanie cela olejom vo forme kriza znamena, ze krestan, ktory prijal sviatost birmovania musi verejne hlasat a praktizovat svoju vieru, nikdy sa za nu nehanbit a volit radsej smrt, ako by ju mal popriet. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 18:22:32
|
citácia: Len tak na margo: Co znamena pomazanie cela olej vo forme kriza? (pri birmovke) Pomazanim cela olejom vo forme kriza znamena, ze krestan, ktory prijal svaitost birmovania musi verejne hlasat a praktizovat svoju vieru, nikdy sa za nu nehanbit a volit radsej smrt, ako by ju mal popriet. Pôvodne zaslal Mato - 24 október 2007 : 14:16:51 To je v poriadku. Nikde s tam vsak nespomina, ze by ju mal nasilim vnucovat druhym a ze by mal druhym branit v niecom. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 19:28:31
|
Na tomto fore sa akurat ini vnucovali vzdy nam, my sme ich sem nevolali, ani sme za nimi nechodili im vnucovat toto forum. Kazdy sem prisiel sam a vnucoval nieco nam |
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 22:10:24
|
Tak ako vôbec niekoho mohol napadnúť bannerový výmenný systém?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2007 : 22:51:34
|
citácia: Tak ako vôbec niekoho mohol napadnúť bannerový výmenný systém? Pôvodne zaslal andreios2 - 24 október 2007 : 22:10:24 Nerozumiem otazke. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 december 2007 : 23:23:20
|
Pikoska zo zakulisia - redemptoristom prisla staznost na vymenny banerovy system, ktory na ich vlastnej stranke propagoval knihkupectvo, ktore okrem katolickych knih predava aj knihy ostro protikatolicke
Kratko na to spravca portala ohlasil svoj umysel tuto svoju cinnost ukoncit.
Nijako nechcem tvrdit, ze to suvisi, len ma to zaujalo.
|
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 december 2007 : 00:59:13
|
Čo je zlé na "ostro protikatolíckych" knihách? Dá sa tam nájsť kopec inšpirácií. Keď človek pozná taktiku protivníka, lepšie sa vie brániť. Keď pochopíme čo nám oponenti vyčítajú, lepšie budeme vedieť odpovedať na ich otázky. |
Počet príspevkov: 514 ~
Člen od: 31 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 25 november 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|