Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 video...pretoze miluje....
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Posledny pojedac hriechov Téma Next Topic: Zháňam knihu ...  

miska

Stav: offline

Odoslaný - 13 október 2007 :  17:21:26  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Ahojte,
odporucam mrknut si video ...pretoze miluje....
http://mediablog.christ-net.sk/?p=190

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora 

mirecnr

Odoslaný - 15 október 2007 :  07:24:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
nadhera... Vdaka, Pane.

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 15 október 2007 :  07:51:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Naozaj krasna sumarizacia Pribehu cloveka a Boha.

Dal som si ju aj na stranku ako moje osobne svedectvo, ku ktoremu sa hlasim.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 17 október 2007 :  20:49:44  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
pozreli ste si aj filmove spracovanie na www.youtube?
je to vlastne o vykupeni Evy, ale mne to pripominalo vykupenie kazdeho cloveka a osobne aj to moje:)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 17 október 2007 :  20:51:47  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
prepacte, filmove spracovanie je na tomto linku:

http://godtube.com/view_video.php?viewkey=d14827b8c55d8411d821 - prepracovanie témy, už skoro ako hraný film

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 17 október 2007 :  21:06:05  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Aj ja dakujem Panovi, je to uzasne dielko:)

Mato

Odoslaný - 17 október 2007 :  22:41:22  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
To filmove spracovanie sa mi pacilo podstatne viac, ako to povodne na podiu pocas koncertu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Posledny pojedac hriechov Téma Next Topic: Zháňam knihu ...  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06