Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Petros odpovedz ako chlap
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Zába na prameni Téma Next Topic: tak strucne  :-)  

trent.tomas

Stav: offline

Odoslaný - 31 máj 2007 :  14:24:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Prosím pravdivú odpoveď bez vykrúcačiek a slovíčkárení:

Petros, si bývalý Arpád z Kreda?

Tomáš, bývalý priaznivec Kreda.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora 

trent.tomas

Odoslaný - 31 máj 2007 :  14:39:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
ďakujem.

Čo si myslíš o téze, že charakter človeka sa nemení ani časom?

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 31 máj 2007 :  14:45:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Kto vymazal Petrosovu odpoveď: som ???

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Petros

Odoslaný - 31 máj 2007 :  14:53:30  Zobraziť profil  Pridať Petros do zoznamu priateľov
O čo Ti ide Tomas?

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 07 apríl 2007  ~  Posledná návšteva: 16 apríl 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 31 máj 2007 :  15:00:19  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Petros: Asi o to ze aby sa niektori dozvedeli ci hadaju spravne. Neboj, ci si Arpad alebo nie, je uz teraz aj tak jedno, tvoj koniec sa tu nezvratne blizi, odbijaju ti posledne hodiny. Uz to bolo spustene.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 31 máj 2007 :  15:22:39  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
citácia:
Kto vymazal Petrosovu odpoveď: som ???

Pôvodne zaslal trent.tomas - 31 máj 2007 : 14:45:46

Ja som to nebol, podľa mojich indícii to bol sám Petros.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Petros

Odoslaný - 31 máj 2007 :  16:00:58  Zobraziť profil  Pridať Petros do zoznamu priateľov
citácia:
Petros: Asi o to ze aby sa niektori dozvedeli ci hadaju spravne. Neboj, ci si Arpad alebo nie, je uz teraz aj tak jedno, tvoj koniec sa tu nezvratne blizi, odbijaju ti posledne hodiny. Uz to bolo spustene.
Pôvodne zaslal Pierre - 31 máj 2007 : 15:00:19

Je dobre vedieť, že keď tu nabudúce bude niekto žiadať o jednanie "ako chlap", že má za cieľ podraz.

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 07 apríl 2007  ~  Posledná návšteva: 16 apríl 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 31 máj 2007 :  16:23:34  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Aky podraz? Ze bude Petros vyluceny, to sa uz rozhodlo prv (aj vdaka mojmu zvlast aktivnemu pricineniu ). Akurat teraz na konci tvojej existencie sa chcu niektori este dozvediet ci ta odhadovali spravne. Uz o nic ine nejde.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 31 máj 2007 :  18:53:08  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Niektori si iste pamataju, ze ja som Petrosa identifikoval ako reinkarnaciu Arpada hned podla druheho, ci tretieho prispevku a mam to aj zaarchivovane. Aj ked sa snazil, styl je typicky a nezamenitelny.

Zakrocit som vsak nechcel samovolne, ale som cakal na postoj ostatnych a zatial tu nie je nikto, kto by si prial Petrosove dalsie posobenie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 01 jún 2007 :  15:43:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Počúvaj Petros.
ospravedlním sa ti verejne, ak verejne ukážeš, v čom ako mal spočívať ten podraz.

Ak to ovšem stihneš pred vylúčením, resp. ak sa zachováš čestne (chci od bludára tomáši) - vytýkaš mi niečo, v čom si sám až po uši.

Previous Topic: Zába na prameni Téma Next Topic: tak strucne  :-)  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06