Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Staro-NOVE forum hlasenie chyb
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pocet prispevkov Téma Next Topic: Som vážne znechutená
Strana: z 2

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 21 máj 2007 :  22:24:10  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Iste ste si vsimli, ze forum ma o nieco iny dizajn a niekolko novych funkcii.

Je mozno, ze pri prekladani a ladeni tohto noveho dizajnu doslo k nejakym chybam, preto Vas prosim, ak narazite na neprelozenu vetu, ci slovo, pripadne sa Vam obajvi nejaka chybova hlaska, informujte ma v tejto teme, alebo mailom na forum@blumental.sk.

Dakujem.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 22 máj 2007 :  08:52:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
Iste ste si vsimli, ze forum ma o nieco iny dizajn a niekolko novych funkcii.

Je mozno, ze pri prekladani a ladeni tohto noveho dizajnu doslo k nejakym chybam, preto Vas prosim, ak narazite na neprelozenu vetu, ci slovo, pripadne sa Vam obajvi nejaka chybova hlaska, informujte ma v tejto teme, alebo mailom na forum@blumental.sk.

Dakujem.

Pôvodne zaslal Mato - 21 V 2007 : 22:24:10

mato, pri editacii už existujuceho prispevku je tam anglicka hlaska, ale v podstate detail.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 22 máj 2007 :  12:15:32  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Kde presne?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 22 máj 2007 :  13:29:08  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no proste napis nejaky prispevok a potom ho edituj, a ti vypise Your reply was changed succesfully - Vasa odpoved bola uspesne zmenena

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 22 máj 2007 :  19:28:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dik za upozornenie, uz som to doprelozil.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 23 máj 2007 :  05:16:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Mato, Janka spominala, ze jej nejdu nove pravidla, je pravdou, ze cez VSETKY FORA-DUCHOVNA CAST-SK.DUCH.FORUM mas zaveseny oznam, ktory odkazuje na pravidla, ktore maju link na localhost.

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 23 máj 2007 :  05:18:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
a nie je prelozene dialogove okno na pridanie/zmazanie priatelov (ikona hlavy so zltym pluskom)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 23 máj 2007 :  07:02:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
a nie je prelozene dialogove okno na pridanie/zmazanie priatelov (ikona hlavy so zltym pluskom)

Ani ikonka ICQ, AIM, a dalsich.

Spomenul som uz, ze stare forum bolo peknejsie?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 máj 2007 :  12:07:42  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Mato, Janka spominala, ze jej nejdu nove pravidla, je pravdou, ze cez VSETKY FORA-DUCHOVNA CAST-SK.DUCH.FORUM mas zaveseny oznam, ktory odkazuje na pravidla, ktore maju link na localhost.

Pôvodne zaslal mirecnr - 23 V 2007 :  05:16:19

Oznam to ti je taka nova prefikana vec, ze sa zobrazuje v kazdom fore po definovanu dobu.
Dik za upozornenie, localhost tam ostal z cias, ked som to mal doma na lokalnom serveri, uz to je opravene.

Preklady opravim az zajtra, dnes sluzim...

Marcelllooo

Odoslaný - 23 máj 2007 :  12:14:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Jo, a z nejakeho dovodu ma to odhlasuje zo systemu.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 máj 2007 :  15:52:37  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Hej to odhlasovanie je cudesne. A znova, ked som to mal na domacom serveri, tak to nerobilo, takze to nesuvisi s kodom fora, ale najskor s niecim u providera. Snazim sa zistit, co by to mohlo byt, zatial neuspesne...

janka

Odoslaný - 24 máj 2007 :  09:11:27  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
Mato,
chcela som si nastavit v profile krajinu Madarsko a nenasla som to tam?...je tam, ci som to iba prehliadla?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 24 máj 2007 :  09:44:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
citácia:
Mato,
chcela som si nastavit v profile krajinu Madarsko a nenasla som to tam?...je tam, ci som to iba prehliadla?

Pôvodne zaslal janka - 24 V 2007 :  09:11:27

HUNGARY :)

Aniko

Odoslaný - 24 máj 2007 :  13:53:43  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Čo značí pridanie človeka do zoznamu priateľov - viď ikonka s pluskom?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 24 máj 2007 :  16:11:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Aniko, pravdu povediac neviem. Nepodarilo sa mi to zistit, snad tolko, ze mozes vidiet na jednej kope kto s Tvojich priatelov je online. Keby som prisiel na nieco zmysluplnejsie, dam vediet.

Ostatni: vsetky nahlasene a aj par este nenahlasenych prekladov opravenych, hladajte dalej...

mirecnr

Odoslaný - 25 máj 2007 :  05:24:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
citácia:
Čo značí pridanie človeka do zoznamu priateľov - viď ikonka s pluskom?

Pôvodne zaslal Aniko - 24 máj 2007 :  13:53:43

ak Ta zaujala diskusia s urcitym clovekom, jedinym kliknutim, bez toho, aby si odchadzala z rozcitanej/rozpisanej si vies zistit, ci je online, alebo si na odpoved pockas dlhsie:)
(sice ten stav vidis aj vlavo, pod menom, ale ak chces zistit stav viacerych, je to prakticka pomocka)

janka

Odoslaný - 25 máj 2007 :  07:08:46  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
sa mi paci, ze namiesto rimskych cislic, je mesiac uz normalne slovne

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 25 máj 2007 :  12:42:27  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Hej viaceri sa na to stazovali a vyriesil som to len nahodou

Mato

Odoslaný - 31 máj 2007 :  12:09:38  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dobra sprava, zda sa, ze ten najneprijemnejsi problem odhlasovania bol odstraneny - chyba bola na strane providera. Idem sa pozriet na ten format datumu, su etse nejake chyby?

mirecnr

Odoslaný - 31 máj 2007 :  13:38:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
vdaka, to odhlasovanie bolo otravne...

Mato

Odoslaný - 31 máj 2007 :  18:45:04  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dasli pozitivny efekt to ma ten, ze si to konecne pamata datum posledneho prihlasenia a zobrazuje spravne pocet aktivcnych tem od prihlasenia az do odchodu, nie ako pred tym...

andreios2

Odoslaný - 09 jún 2007 :  23:19:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: andreios2  Pridať andreios2 do zoznamu priateľov
Nejde mi pridať avatara. Vypisuje:

Microsoft VBScript runtime error '800a0046'

Permission denied

/bforum/include/clsFile.inc, line 87

andreios
www.grkat.net - modlitby, katechézy, mp3, ikony, dokumenty...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 181  ~  Člen od: 15 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 22 december 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 jún 2007 :  13:02:59  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Andreios2, pridavanie avatarov este nie je hotove, posli mi ho prosim mailom na forum@blumental.sk a ja Ti ho pridam rucne.

zmurka

Odoslaný - 10 jún 2007 :  13:08:02  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
citácia:
Andreios2, pridavanie avatarov este nie je hotove, posli mi ho prosim mailom na forum@blumental.sk a ja Ti ho pridam rucne.

Pôvodne zaslal Mato - 10 jún 2007 :  13:02:59

Môžem aj ja? Tiež som sa pokúšala a neúspešne...

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 jún 2007 :  15:21:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Jasne, kazdy kto chce avatar mi ho poslite. Len dbajte aby mal spravne rozmery (detaily tu http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=5 )

Milan

Odoslaný - 09 júl 2008 :  13:35:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- Mato irituje ma ta nevkusna ciara pod prispevkom ... ... musi to byt ?
-----------

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Pocet prispevkov Téma Next Topic: Som vážne znechutená  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06