Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Zázraky Ježíše Krista
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Rozhovor o Piu XII. Téma Next Topic: boži plan  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 27 apríl 2007 :  11:14:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
Zázraky Ježíše Krista

ČT2 neděle 29. 4. 2007 11:00 1/3

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

janka

Odoslaný - 27 apríl 2007 :  11:43:06  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
vcera som citala casopis Geo, kde rozoberali osobu Jezisa Krista...najprv ma rozculoval ten clanok, ale postupne som pochopila, ze je to pohlad hladajuceho cloveka nepoznajuceho Krista...az na nejake detaily boli teda tie uvahy v pohode...takze uz poucena, ked som si precitala ten clanok o zazrakoch, chapem...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 27 apríl 2007 :  14:49:10  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
Viera nie je strčiť prsty do rán. Skúmať máme akurát písma (SZ), aby sme sa presvedčili, že je pravdivý NZ. Skúmať zázraky už nie je viera.
Ktovie, ako by tento výskum dopadol, keby iluzionista bol napr. moslim (Gill, sám věřící křesťan, se vydává do Svaté země...)

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 27 apríl 2007 :  16:38:11  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nuz nepocul som zeby nejaky iluzionista a podobni "Koprfildovia" vedeli rovnako ako Jezis uzdravovat nevyliecitelne postihnutych (napr. naozaj slepych od narodenia) alebo dokonca kriesit mrtvych aj par dni po smrti ked uz mrtvola dokonca páchla...

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Rozhovor o Piu XII. Téma Next Topic: boži plan  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06