Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
Islamska Europa? |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 27 január 2007 : 11:54:06
|
Moslim bránil ženu, napadol pôrodníka Parížsky prisťahovalec pôjde do väzenia za napadnutie lekára svojej tehotnej manželky. PARÍŽ. Parížsky súd poslal na pol roka za mreže mladého moslima za útok na pôrodníka svojej ženy. Útočník musí navyše zaplatiť aj bolestné tisíc eur.
K útoku prišlo pri predpôrodnom vyšetrení. Muž vtrhol do ambulancie a s výkrikmi, že muži sa žien nemôžu dotýkať, vytlačil lekára z miestnosti.
Podľa francúzskych médií sa podobné prípady v Paríži stávajú stále častejšie. Nedávno na parížskom predmestí Saint-Denis manželia dvoch pacientiek pôrodníkovi zabránili vstúpiť do sály, kde rodili ich manželky. „Sem nevstúpite, to je pôda islamu," kričal jeden z nich.
Ortodoxní moslimovia vyžadujú, aby ich manželky vyšetrovali iba ženy. Niektoré francúzske nemocnice sú pre podobné konflikty v nepretržitom kontakte s políciou.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 január 2007 : 12:51:56
|
Milý moslim, ak sa nevie prispôsobiť zvyklostiam inej krajiny, by sa mal vrátiť do vlasti svojich predkov, kde sa o jeho manželku postarajú v rámci ich kultúry. Nie je v tom žiadny rasizmus ani netolerancia iného náboženstva, ale môžem ja dať po hube predavačovi niekde v Habeši, že nemá moje obľúbené olomoucké syrečky? Takže tu nejde o problém Francúzska, ako sa prispôsobiť neFrancúzovi, ale o prispôsobenie neFrancúza Francúzsku. |
Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34) |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 746 ~
Člen od: 24 október 2006 ~
Posledná návšteva: 31 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 január 2007 : 15:33:39
|
Nech si teraz liberalisti a humanisti znu co zasiali. |
|
|
|
Odoslaný - 27 január 2007 : 20:52:59
|
No presne, minulý rok som navštívil Saint Dennis aj vedľjšiu štvrť Bobigny...to je samý prisťahovalec, samý moslim, hinduista, budhista...nečudujem sa tomu, že robia šarapatu... |
Obiedientia et pax. Poslušnosť a pokoj. Ján XXIII. |
|
|
|
|
|
|