|
Odoslaný - 19 február 2007 : 11:06:45
|
To: Mato Cit: Myslim teda, ze sa treba cim skor zachovat podla tychto odporucani a skutocne cim skor potvrdit tieto verse. V nasom, ale najma v Tvojom zaujme...
Až na to, že nie som prorok... až na to, že Božie Slovo je pre mňa viac ako nariadenia ľudí. Čo sa týka falošnosti učenia, tá sa prejavuje práve hlásaním a vyžadovaním takých praktík, ktoré v Písmach nie sú v takom znení, ako ich využívajú faloční proroci, či učenci.. Ja sa za zástupcu Boha nevyhlasujem, maximálne tak za nasledovníka Krista, ktorému som odovzdal svoj život v momente vedomého Krstu vyznaním pred Bohom a bratmi.
Pavol píše: dávajte si pozor na tých, čo vyvolávajú rozbroje a pohoršenia v protive s učením, ktoré ste prijali
Áno, správne s učením, ktoré ste prijali.. s učením, ktoré je v Písmach, s učením zaznamenaom v Biblii. Keďže Vaše je iné, nuž potom ste to asi Vy kto robí tie rôznice a rozbroje... celibát a učenie o ňom medzi nich rozhodne patrí!!! |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 13:07:17
|
quote: Pôvodne poslal mirecnr
mato, navrhujem tuto temu uzavriet. k teme sa tu uz nevravi. dakujem.
- samozrejme, pourazat a rychlo uzavriet!
- nie je zaujmave, ze nejaky idiot tu rozprava o sexualnych praktikach, ktore tu nikdo nespomenul ani slovom a uraza ? .... odkial ze ich asi tak dobre pozna ?... boli mi Matove slova o sexe smiesne, vari sa katolici miluju len jednym predpisanym sposobom? .... tak to by som sa rehotal... to by potom na svete dodrziavajuc tie Matove slova nebolo katolikov miliarda ale ovela ovela menej!.... pretoze to asi potom nie su ti pravy katolici, kedze sa nedajboze miluju aj inak!
- na co sa to hrate ludia?!
|
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 14:10:34
|
Milan: len sa potvrdzuje coraz viac aky si chudak a idiot Pierre !
- U teba sa to potvrdilo uz davno a ja sa ti takto uz len prisposobujem. Teraz si nam este aj naznacil ze v sexualite si na tom horsie a ubohejsie nez zvieratka, bez si teda rychlo kupit balicek kondomov a skusat vsetky mozne i nemozne praktiky. Nestracaj cas, zivot sa ti krati.
tak toto je to prave, co ti ta tvoja viera dava?
- Nie, to mi dala dlhorocna prax u ateistov.
sam sa robis papezskejsi ... a sam pritom nemusis vediet ci prave tvoja matka nema(la) prave toto najradsej ...
- Vsak ty si predsa zastanca vsetkych takych praktik, tak ak by mala, iste by si jej to schvaloval. Azda nie? Urcite ano.
somar, ty mi tu ides rozpravat co robia ateisti najradsej!? ... pozri sa do vlastnych radov!
- Na tom ale nic nemeni ze to ateisti robia najradsej. A celibat je vec ktoru nedokazu pochopit.
uz som ti to povedal neraz ty idiot!... najskor si uprac nasrate pred vlastnym prahom!
- a preco by som si mal ja upratovat? Ty si tiez neupratujes, ba este pirdavas spinu na tu kopu. Akurat vy ste na svoju perverznost este aj hrdi a povazujete to za dobru a spravnu vec.
.... pedofilny knazi... smilnici v sutanach.... to su tie bozie plany? ....
- nie, to su vase plany, akurat ked sa knaz niecoho takeho dopusti, je to hned v novinach, ty sa toho mozes dopustat kolko chces, a ani pes nestekne. A este knaz to bude lutovat, ale ty nie, ty si to okecas niecim o matke prirode a mozes sexovat dalej.
ze si tak hlboko klesol sa ozaj necudujem,
- Skratka obcas zindem na uroven vas ateistov, to sa ozaj necuduj. A mas pravdu, je to fakt hlboko, este aj zvierata su vyssie nez ateisti.
o moje nevyuzite chvilky sa neboj, ale mozno taky zaslepeny fanatici ako ty by sa mali bat ....
- My nemusime, ale ty myslis ze zijes len raz, preto vecna skoda nevyuzit kazdu chvilu.
nedavno sa tu rozpraval pribeh o tom ako niekto potreboval narychlo svoju zenu, aby nieco vybavil a potom ju nasiel zo svojim priatelom ? v blizkom hoteli .... asi jej nestacil ten bozi plan ....
- To bola ateistka ktora vyuzivala kazdu chvilu. Ber si z nej priklad a nestracaj tu cas.
vari sa katolici miluju len jednym predpisanym sposobom? .... tak to by som sa rehotal... to by potom na svete dodrziavajuc tie Matove slova nebolo katolikov miliarda ale ovela ovela menej!
- Prave naopak, ten katolicky sposob je otvoreny pre deti, tie ostatne sposoby uz deti vacsinou neprinasaju. Ak pouzivas kondom alebo strkas pienis niekam do zadku a podobne, z toho veru dieta nevznikne. Takze ak sa ti zda ze je katolikov vela, nuz asi preto ze tolko nepraktizuju tie vase ubohe pohansko-ateisticke praktiky, z ktorych by sa i zvierata smiali, len vy si myslite ze su dobre.
nie je zaujmave, ze nejaky idiot tu rozprava o sexualnych praktikach
- Nie, nie je to zaujimave. Aj ked pre teba iste ano, ale pre ostatnych nie. Nech to len Matko pekne uzavirie. A ty sa mozes ist vynadavat aj do krcmy, tam sa kludne rozculuj ze ta zasa vytocil nejaky katolicky gauner, idiot, atd., atd.
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 14:51:38
|
quote: Pôvodne poslal Milan
quote: Pôvodne poslal mirecnr
mato, navrhujem tuto temu uzavriet. k teme sa tu uz nevravi. dakujem.
- samozrejme, pourazat a rychlo uzavriet! - nie je zaujmave, ze nejaky idiot tu rozprava o sexualnych praktikach, ktore tu nikdo nespomenul ani slovom a uraza ? .... odkial ze ich asi tak dobre pozna ?... boli mi Matove slova o sexe smiesne, vari sa katolici miluju len jednym predpisanym sposobom? .... tak to by som sa rehotal... to by potom na svete dodrziavajuc tie Matove slova nebolo katolikov miliarda ale ovela ovela menej!.... pretoze to asi potom nie su ti pravy katolici, kedze sa nedajboze miluju aj inak! - na co sa to hrate ludia?!
cim som Ta urazil ja, ze si na mna vyprskol? zatvorit temu som navrhol preto, lebo som ju ja zalozil, a naozaj posledne prispevky s temou nesuvisia. nevidim nic zaujimave na urazajucich slovach, ktore tu lietaju, na toto forum proste nepatria. kludne si nadavaj hoc aj na cenzurovanie, ale jednoznacne nesuvisia s temou, ani zakladnou slusnostou.Bez ohladu na ich autora. Ak sa citis mojimi slovami dotknuty, ospravedlnujem sa Ti. Nie som puritan a dokazem sa rozpravat o comkolvek, ale v medziach slusnosti.ziadam tak vela? |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 15:16:25
|
Ako by som Milana uz pocul: "ale Pierre tu urazat moze, no ked zacne niekto iny, hned treba uzamknut temu" Ozaj si sa Mino az tak moc urazil? Predsa ty si zastanca vsetkych takych sexualnych praktik, a ze to nerobia ani len zvierata, je tiez pravda. No ak ta to uraza, ked ti to takto niekto vyhodi na oci, nuz tak teda pod uroven zvierat neklesaj a potom ti ani nebude na smiech Matova moralnost. Ale ked ti uz tie pohansko-ateisticke praktiky zachutili, tak je to tazke, ze? Zvlast ked ako klasicky ateista ani len nevies pochopit co je vlastne ta tych perverznostiach zleho. |
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 18:08:20
|
To: Pierre Cit: - Prave naopak, ten katolicky sposob je otvoreny pre deti, tie ostatne sposoby uz deti vacsinou neprinasaju.
Ešte že si tam dal slovko "väčšinou", čo neznamená, že "nemôžu"...
Ale, popovídej, aký je to ten katolícky spôsob? (Okrem toho, že vždy a zásadne bez ochrany, a je jedno, či sú plodné dni alebo nie)? Lebo ak sa začneš plodným dňom vyhýbať, potom vlastne prevádzkuješ antikoncepčný program! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 18:21:06
|
vždy a zásadne bez ochrany, a je jedno, či sú plodné dni alebo nie
- Popovidal si si to zjednodusene i sam, mily Palko |
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 21:32:05
|
Takže súhlasiš, milý Pierko?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 21:34:10
|
Akorát si pozabudol na druhú časť príspevku... takže ju zopakujem.
Cit: (Okrem toho, že vždy a zásadne bez ochrany, a je jedno, či sú plodné dni alebo nie)? Lebo ak sa začneš plodným dňom vyhýbať, potom vlastne prevádzkuješ antikoncepčný program! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 21:47:32
|
quote: Pôvodne poslal pavelba Lebo ak sa začneš plodným dňom vyhýbať, potom vlastne prevádzkuješ antikoncepčný program!
Vobec nie, ked nedokazes pochopit ten rozdiel, je to smutne, ale nemusis to davat v kazdej teme tak okato na javo.
To ze v tomto stojis na strane zleho uz vsetci vieme, uistil si nas o tom niekolkokrat a v niekolkych temach, takze myslim, ze stacilo. |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 február 2007 : 21:48:02
|