Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Chyby
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kódex internetového kresťanského diskusného fóra Téma Next Topic: Provider robi urdzbu - odstavka fora  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 17 október 2004 :  16:07:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Kedze upravy tohto fora znamenali zasahy do zdrojoveho kodu, je mozne, ze sa objavia nejake chyby vo funkcnosti, alebo v prekladoch, ak na nejake narazite, informujte ma prosim v tejto teme.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

mirecnr

Odoslaný - 18 október 2004 :  05:35:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
presiel som si vsetky temy, Mato, klobuk dole :)
Mam jediny navrh, v anotacii temy modlitba (http://www.blumental.sk/forum/new/default.asp?CAT_ID=4) by som slovo "vyslisal" nahradil slovom "vypocul".
P.S: Pri pisani prispevku je dole neprelozeny vyraz o pripojeni podpisu...:) "Check here to include your profile signature." (je fajn, ze uz je to opravene, predtym to bolo automaticky zafajknute, aj ked bolo v profile nastavene "nie")
Dakujem

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 19 október 2004 :  15:43:46  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dakujem za upozornenie, okrem prekladu by uz malo byt vsetko ok.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 08 november 2004 :  09:20:43  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Matko, v teme knaz a zena II. nemozem poslat prispevok z ineho PC. Mozno ze uz ani zo svojho doma. Ak si vylucil moju osobu, bolo by dobre mi to aspon oznamit, ak je to iba nejaka chyba, tak ti ju oznamujem. Ako vidis, tento prispevok bez problemov presiel, podobne ako aj na ostatnych temach. Na spomenutom fore/teme to odmieta moje heslo, login pri zadavaní odpovede. Ak budes mat cas pozri sa prosim ta nato, diky pavel.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 08 november 2004 :  10:25:14  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Pripomina mi to hlasku v TV z dob nedavno minulych: "Chyba neni vo vasom primaci, chyba neni vo vasom primaci" a mozno je

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 november 2004 :  13:15:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nic som nemenil a nikoho som nevylucoval. (aj ked niekedy by som rad)
Neviem, preco to nefunguje prave v tej jednej teme, pretoze skript, ktory prijima prispevok je (co sa tyka kodu) rovnaky pre kazdu jednu temu.
Ma este niekto iny podobny problem? Na zaklade jedneho vyskytu chyby to nemozem vyriesit (podobne, ako pri probleme s mazanim, chybu sa mi podarilo najst az po niekolkonasobnom vyskyte)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 08 november 2004 :  13:27:58  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Teraz som do temy prispel z domaceho PC a ide to... mozno bude chyba v nejakom nastavení... hm. Zaujimave vsak je ze pri rovnakom nastavení v XP to do jednej temy ide, a do druhej nie. Inak, ked uz pisem, prave v prostredi XP sa mi objavuje avizovanie noveho prispevku, no nezobrazi sa mi, podobne aj v tejto teme "chyby" sa mi zobrazil ako posledny prispevok od Mata z 29 oktobra. Z domaceho PC Win 98 to naopak ide...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 november 2004 :  13:32:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Presne nerozumiem o co ide, posli mi prosim screenshot toho co sa Ti zobrazuje, aby som si spravil predstavu...

pavelba

Odoslaný - 08 november 2004 :  14:05:22  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Uf, to sú slová... screenshot, to by som musel vedieť čo to je a ako sa to robí...., jednoducho na to som dosť krátky, lepšie povedané nevedomý durak...Ha..Ha..

mirecnr

Odoslaný - 08 november 2004 :  14:06:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Mato, ja nemam problem nalogovat sa z roznych PC

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 08 november 2004 :  14:12:35  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Buď tak dobrý Mirec, pozri hlavne či sedia prípevky a časy uvedené pri témach a celých fórach, napr. čas príspevku v teme Chyby, a vtedy, ak si otvoríš všetky fóra... ja viem, že vždy sa zobrazuje ten najnovší, no práve to mi akosi blbne. Alebo je uvedené, že posledný príspevok napísal xy a ked temu otvorím, mam tam starší príspevok od niekoho iného.. ja som ozaj antitalent na PC, však aj logo mi tam musel dat Mato, keby to bolo na mne, skor by sa mi podarilo naburat Nasa, alebo zoznamovaciu kancelariu, ako vlozit logo.
Díky pavel

mirecnr

Odoslaný - 09 november 2004 :  07:42:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
test: pisem prispevok, je 7:42

mirecnr

Odoslaný - 09 november 2004 :  07:46:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
ukazuje sa to spravne, tak vo vsetkych forach, ako aj na hlavnej stranke, ako posledny prispevok i v aktivnych temach.
Skus, pavel, ak Ti nesedi cas prispevku, stlacit F5, alebo klikni na ikonu "obnovit".

Previous Topic: Kódex internetového kresťanského diskusného fóra Téma Next Topic: Provider robi urdzbu - odstavka fora  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06