Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Zamena manzeliek
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Slovensky Davinciho kod Téma Next Topic: Vianocne stretnutie - ano/nie?  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 12 december 2006 :  11:51:51  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
reklama z bulvaru na relaciu Zamena manzeliek :

pozrieme si ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 12 december 2006 :  12:15:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan

reklama z bulvaru na relaciu Zamena manzeliek :

pozrieme si ?

Neozrieme.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 12 december 2006 :  13:43:13  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
Ja som neodolal a pozrel si. Scenár tohoto príbehu, ktorý má pritiahnuť k obrazovkám konkrétnej TV stanice milióny slaboduchých divákov, bol zrejme napísaný dávno predtým, než poznali ich protagonistov. Už len taká totálna volovina, že dospelý chlap, ktorý celý život usrkáva džúsik, zrazu podľahne pokušeniu vínka, dokonca práve v prítomnosti kamier a početného televízneho štábu, určite aj za účasti strapatého červeného režiséra, ktorý z druhej strany kamery hromží a ukazuje do papierov - držte sa scenára!

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 december 2006 :  18:36:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ja som uplne v pohode odolal...

P.S. Na Silvestra bude Svajda s nejakou babenkou hrat sa a hoperov, produkcny kupoval u Negra pre nich oblecenie...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 13 december 2006 :  10:05:53  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Laco

Ja som neodolal a pozrel si. Scenár tohoto príbehu, ktorý má pritiahnuť k obrazovkám konkrétnej TV stanice milióny slaboduchých divákov, bol zrejme napísaný dávno predtým, než poznali ich protagonistov. Už len taká totálna volovina, že dospelý chlap, ktorý celý život usrkáva džúsik, zrazu podľahne pokušeniu vínka, dokonca práve v prítomnosti kamier a početného televízneho štábu, určite aj za účasti strapatého červeného režiséra, ktorý z druhej strany kamery hromží a ukazuje do papierov - držte sa scenára!

a kedy si to pozeral, ked to bolo len vcera vecer ....

- ale ten sväty vyraz na tvari na konci bol strasny! ... .... ta mlada zena to vystihla presne ! ....

- drzat sa scenara, urcite sa to tak robi, ale v tomto "diele" zda sa, ze ho porusili a to v prospech toho veriaceho ....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 13 december 2006 :  18:21:59  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan
a kedy si to pozeral, ked to bolo len vcera vecer ....

Neodolal som a prečítal som si ten upútavací článok. Na TV program ma nenachytali.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 13 december 2006 :  18:38:49  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Obidve strany boli hrozné. Som rád, že som si na to našiel čas, poučiť sa dá zo všetkého.

Tomáš, bývalý priaznivec Kreda.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 13 december 2006 :  19:25:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tvojim heslom teda je co ma nezabije, to ma posilni?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 13 december 2006 :  20:10:06  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
No zvedavosť nebola jediným ani hlavným dôvodom, prečo som uprednostnil tento program.

Tomáš, bývalý priaznivec Kreda.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Slovensky Davinciho kod Téma Next Topic: Vianocne stretnutie - ano/nie?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06