Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Papez a Turecko
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nezodpovedane otazky. Téma Next Topic: Dogma o smrti Panny Márie  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 01 december 2006 :  11:26:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Co sposobilo, ze Ratzinger zmenil svoj nazor o 180°_?

Politika_?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 01 december 2006 :  17:58:46  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Co sposobilo, ze Ratzinger zmenil svoj nazor o 180°_?

Politika_?

V com spociva zmena o 180° ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 december 2006 :  04:18:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
V com spociva zmena o 180° ?

Kardinal Ratzinger: Turecko v ziadnom pripade do EU.
Papez Ratzinger: Podporujem snahu Turecka o vstup do EU.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 december 2006 :  17:07:58  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Cisto len pre objektivitu, mohol by si mi okrem arpadovho bulvara dodat aj iny zdroj, z ktoreho sa da cerpat?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 05 december 2006 :  11:28:52  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Cisto len pre objektivitu, mohol by si mi okrem arpadovho bulvara dodat aj iny zdroj, z ktoreho sa da cerpat?

Napriklad spravodajstvo TA3, SME, PRAVDA, STV, ...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 08 december 2006 :  14:23:47  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Mato

Napriklad spravodajstvo TA3, SME, PRAVDA, STV, ...

trebars tu

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  14:41:38  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Super Milan, dakujem a mas aj zdroj na to, kde tvrdi opak?

Milan

Odoslaný - 08 december 2006 :  14:59:32  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Super Milan, dakujem a mas aj zdroj na to, kde tvrdi opak?

- naco ta ironia ?

trebars tu

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  15:04:35  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
(vynimocne) neslo o ironiu. Vedel by si mi este najst priamu citaciu papezovych slov, TA3 cituje iba tureckeho premiera. Staci pri akej prilezitosti to povedal a ja si to uz dohladam na vatikanskych strankach, su tam doslovne prepisy vsetkych jeho oficialnych prejavov, len ked neviem kedy to povedal, neviem to najst.

Zaznelo to v niektorom z tychto oficialnych papezovych prejavov pocas navstevy Turecka?

Milan

Odoslaný - 08 december 2006 :  16:01:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

(vynimocne) neslo o ironiu. Vedel by si mi este najst priamu citaciu papezovych slov, TA3 cituje iba tureckeho premiera. Staci pri akej prilezitosti to povedal a ja si to uz dohladam na vatikanskych strankach, su tam doslovne prepisy vsetkych jeho oficialnych prejavov, len ked neviem kedy to povedal, neviem to najst.

Zaznelo to v niektorom z tychto oficialnych papezovych prejavoch pocas navstevy Turecka?

- konstatujem, ze nie .... ten obrat ako uvadza GMK nie je nicim podlozeny ... jedine stanovisko je zatial pravdive z toho vatikanskeho rozhlasu, ten druhy moj odkaz ozaj nic nedokazuje... navyse sa stotoznujem s tymto, citujem :

"..... Takmer všetky podľahli predvolebnej kampani premiéra Erdogana, ktorý po stretnutí s pápežom suverénne vyhlásil, že Benedikt XVI. podporuje vstup Turecka do EÚ a že islam považuje za náboženstvo lásky a mieru. Situáciu upresnil vatikánsky hovorca P. Lombardi, keď povedal, že sa myslelo priblíženie Turecka k západným demokraciám. Druhá časť citovaného výroku mala skôr charakter výzvy.... "

... nenasiel som nic, co by ozaj citovalo papezove vyjadrenie podpory o vstupe Turecka ... vsade sa to odvolava na vyhlasenie toho premiera novinarom, ked cakali na letisku na papeza....

- takze i ja sa od tohto diastancujem ....

juja

Odoslaný - 08 december 2006 :  16:10:53  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
veď ich snahu možno podporovať, či ich aj dovedie do Eu, je ešte vždy a furt otázne
to je asi tak, ako s tým známym, čo chcel navštíviť iného; spýtal sa ho či ho môže prísť navštíviť, ten s tým súhlasil. No a ten, keď dorazil ku nemu, nenašiel nikoho doma. Potom sa mu sťažoval a ten s počudovaním mu hovorí - no a čo, vari som ti bránil?, však si prišiel, nesľuboval som ti, že ťa aj pustím dnu! Ta ľa! Turci by radi vstupovali, ale so svojimi predstavami a požiadavkami, no - a to takto nejde, však to poznáme! Tak podpora ich snahe nazatiaľ stačí, ta ne?
ale to je len moja odpoveď, takže je to neoficiálne!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  16:53:37  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Milan, dakujem za uprimnu odpoved. Tak nejako to zatial vidim aj ja, kym sa mi nepodari najst skutocnu citaciu papezovych slov a nie len optimisticke vyjadrenia tureckeho premiera.

Milan

Odoslaný - 09 december 2006 :  16:48:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Milan, dakujem za uprimnu odpoved. Tak nejako to zatial vidim aj ja, kym sa mi nepodari najst skutocnu citaciu papezovych slov a nie len optimisticke vyjadrenia tureckeho premiera.

- niet za co, najskôr s toho bol humbuk, a zrazu je ticho, vyzeralo by to ozaj inak, keby to bola pravda...

... a pre zaujmavost peticia proti vstupu

Previous Topic: Nezodpovedane otazky. Téma Next Topic: Dogma o smrti Panny Márie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06