Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Zmiznute prispevky
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kde najdem zoznam BAN autorov? Téma Next Topic: Forum a jeho funkcnost ? :) :) :)  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 30 november 2006 :  23:08:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
GMK sa v inej teme stazoval, ze mu boli zmazane prispevky. Chvilu som sa tomu divil, kym som si nevsimol, ze vsetky prispevky odoslane v priebehu dna sa stratili.
Neviem si to vysvetlit, jedine snad ze crashol system a provider backupoval.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 01 december 2006 :  09:25:09  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, ja v priebehu dna sa mi stalo, ze bol problem nacitat kredo(kredo.sk not found) a potom chvilu bol problem vobec prihlasit sa.....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 01 december 2006 :  10:03:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak je to jasne, spadol im server a restaurovali veci, takze sme sa vratili do stavu pred backupom.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 december 2006 :  10:28:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Tak je to jasne, spadol im server a restaurovali veci, takze sme sa vratili do stavu pred backupom.

Diky za vysvetlenie.

Mala provokacia: Nebolo to tym, ze by uz Access nestacil?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 01 december 2006 :  11:58:09  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
Hlavne, že mi nezmizli tie dve hviezdičky.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 24 apríl 2007 :  11:17:57  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
preco v teme Stary a Novy zakon je napisany Mirec, ze ma posledny prispevok a ziadny nevidim?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 24 apríl 2007 :  12:03:32  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Je mozne ze nieco napisal a potom to zmazal. Vtedy to obcas ostane vysiet a databaza ukazuje ako posledny prispevok ten, co uz bol zmazany.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 24 apríl 2007 :  12:39:11  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
aha, vdaka za vysvetlenie

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 24 apríl 2007 :  13:17:14  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
Nemůže to být tak, že Mirec přesunul jako moderátor část diskuse do jiného tématu?

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 24 apríl 2007 :  13:43:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Aj to je mozne.

mirecnr

Odoslaný - 25 apríl 2007 :  06:12:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
temu stary a novy zakon som zalozil ja, presunom prispevkov z inej temy (odbocili od povodnej temy). Preto som tam zostal "svietit":)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Kde najdem zoznam BAN autorov? Téma Next Topic: Forum a jeho funkcnost ? :) :) :)  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06