|
Odoslaný - 09 november 2006 : 09:58:38
|
ked ta to bavi |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 10:22:02
|
Dištancujem sa od demagogického názoru, že ma to baví!
Doporučujem ctenému adresátovi, nech sa ide vygrcať von, je nejaký zelený. |
Kto mlčí súhlasí. Kto nesúhlasí nemlčí. |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 13:09:17
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Ano povodna predstava bola celkom ina a teraz vidim, ze od zakladu chybna. Neexistuje nic take ako krestanske forum, rozdiely su prilis velke na to, aby sa dalo diskutovat o niecom viac ako pocasi, futbale, co bolo v kine a pod.
Ja akosi stále dúfam, že sa dá.., len tým pojivom by mal byť Kristus a nie denominácia.
Jedna vec ma ale zaraza, pavelba, GMK a spol sa neustale a bez prestavky navazaju do KC, ked som si ale ja dovolil vytiahnut na svetlo niektore neprijemne fakty ohladom protestantizmu, GMK sa okamzite urazil, zacal okolo seba plut este viac a obvinil ma z demagogie. “A spol“ – to sú ktorí prispevatelia? Len či za navážanie nepovažuješ aj obyčajské nesúhlasenie a vyjadrenie svojho názoru /tie prejavy by však mohli byť taktnejšie/.
Je to vsak uz jedno, toto forum uz ma svoje obdobie za sebou a je cas pokusit sa o dalsi krok. Fú, to znie strašidelne.., čože – pretrvá len katolícke fórum? |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 13:25:19
|
Fú - čože Daj Bože |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 13:44:34
|
Cize je vysoko pravdepodobne ze sa z tohto stane nejaky kvazi "elitarsky" spolok, kde moznost prispievania bude ohranicena predlozenim notarsky overenej kopie krstneho listu RKC knazom a to bude mat akoze zabezpecit kludny zivot niektorym jedincom a uroven jtomuto foru. Fajn tak do toho, ale myslim ze budete prekvapeny. |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 14:01:09
|
Tu už je púšť po kobylkách. Najvyšší čas ísť na šťavnatú pašu tam, kam nedoletia. |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 14:15:17
|
tak si tusim zacinam naozaj mysliet, ze toto forum ma najlepsie za sebou, resp. asi mam zlu legitimaciu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 14:36:29
|
quote: Pôvodne poslal Aniko Je to vsak uz jedno, toto forum uz ma svoje obdobie za sebou a je cas pokusit sa o dalsi krok. Fú, to znie strašidelne.., čože – pretrvá len katolícke fórum?
Pretrva aj toto forum, napriek takmer totalnemu zlyhaniu povodnej myslienky mam k nemu akusi citovu vazbu. Vznikne ale aj uplne nove forum. |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 15:35:01
|
quote: Pôvodne poslal Lajos Aspon ty mato, ktory toto forum zakladal a vies aka bola predstava o zmysle fungovania, by si sa mohol snazit to trocha drzat vlastnym prikladom... ale ja viem, to vsetko ti ostatni...
Ano povodna predstava bola celkom ina a teraz vidim, ze od zakladu chybna. Neexistuje nic take ako krestanske forum, rozdiely su prilis velke na to, aby sa dalo diskutovat o niecom viac ako pocasi, futbale, co bolo v kine a pod.
Myslím, Maťo, že se mýlíš. Jen si myslím, že je potřeba si uvědomit z obou stran, že nemá smysl v takovémto fóru řešit druhým základy jejich víry a ukazovat jim, jak jsou špatné. To nechejme teologům. Pokud můžu mluvit za sebe, nemíním složité teologické debaty vést ani tu ani v katolické části. Nemá to smysl, ani bych to nedokázal. Myslím, že pokud se skončí u toho, že se obě strany poznají, třeba i ve svých odlišnostech, nemusí to nikomu uškodit. |
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 16:03:31
|
quote: ...Myslím, že pokud se skončí u toho, že se obě strany poznají, třeba i ve svých odlišnostech, nemusí to nikomu uškodit.
uz len zatlieskat |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 16:07:51
|
Ecute et repete: Rovný rovného..vrana k vrane.. |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 17:38:39
|
rad.ek: Jen si myslím, že je potřeba si uvědomit z obou stran, že nemá smysl v takovémto fóru řešit druhým základy jejich víry a ukazovat jim, jak jsou špatné.
- Ako z obou stran? Iba z jednej strany! Vsak zo strany katolikov to tu ani vacsinou nikto nerobi, my tu akurat len sustavne odrazame utoky. A za dalsie, toto je katolicky web na propagovanie prave toho "katolickeho", takze nech sa tu laskavo nikto nepohorsuje, ked si tu povieme nieco s cim sa zrovna nekatolici nestotoznuju.
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 17:59:49
|
quote: Pôvodne poslal Lajos
quote: ...Myslím, že pokud se skončí u toho, že se obě strany poznají, třeba i ve svých odlišnostech, nemusí to nikomu uškodit.
uz len zatlieskat
aj ja sa pripajam.... advokat, sme uz dvaja katolici, ktori to tu spominaju, samozrejem aby si ma hned nesfrngol, tak poviem ze su tu urciti ludia, schopni normalneho dialogu, bez zbytocneho provokovania sa navzajom.
a pripajam sa k radekovi, to ze sa bavim s niekym non rkc, tsak to neznamena ze mu mienim ustupovat v otazkach viery. alebo ze sa musime bavit len o tych veciach ktore nas rozdeluju a robit z nekatolikov blbcov len preto ze niektor davno pred nimi to pokafral. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:05:15
|
quote: Pôvodne poslal Mato Jedna vec ma ale zaraza, pavelba, GMK a spol sa neustale a bez prestavky navazaju do KC
To snad nemyslis vazne, mna davat do jednej skupiny s PavelBAom!
Jedna vec je aj kriticky spomenut negativa, druha vec je nekriticky az obsedantne navazat sa. Zabudas vari taktiez na obhajobu RKC GMKom v pripade Inkvizicie, zastanie sa RKC konkretne aj pred PavelBAom ci dalsich skutocnosti? Ostatne bol som to ja, co tu prednedavnom povedal, ze vdaka tomuto foru som zacal chapat katolikov, hoci s nimi nesuhlasim.
Tak nevymyslaj si!
quote: ked som si ale ja dovolil vytiahnut na svetlo niektore neprijemne fakty ohladom protestantizmu, GMK sa okamzite urazil, zacal okolo seba plut este viac a obvinil ma z demagogie.
To bude tym, ze si sa zjednodusujucej demagogie naozaj dopustil, ze ano. Prilisne zjednodusovanie skutocnosti, nemiestna generalizacia, stotoznovanie vsetkych nonRKC do jednej skupiny az po vylozene nezmysly ako v pripade quietizmu.
Rovnako zabudas, ze to bol prave GMK, ktory spominal iste negativa vo vlastnej cirkvi - ECAV.
Takze znovu: nevymyslaj si!
quote: Je to vsak uz jedno, toto forum uz ma svoje obdobie za sebou a je cas pokusit sa o dalsi krok.
To urcite ano. Otazne je vsak aky krok to bude a akym smerom. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:10:28
|
quote: Pôvodne poslal Pierre No teraz tu sprosto a este teatralne skatulkoval GMKo, vsetkych pekne na dve skupinky: Su tu len trotli a nevyrovnanci, a ma hotovo . No ak to myslel vazne a este si za tym aj stoji, tvrdiac ze pomenuva veci pravymi menami, tak to uz je primitivizmus aky vidno azda len v najlacnejsich krcmach. Prepac GMKo.
Tebe som ja uz davno prepacil, s tebou treba mat akurat pochopenie a sucit. Ten ja, hadam mam.
Pripomeniem ti, ze kazdy si je strojcom vlastneho stastia a zbiera take ovocie, ake zasial.
Poznamka: Samozrejme, a hoci som to nenapisal, neratal som do tejto skupiny ludi ako je Lajos, ci alesko a Aniko, ale oni to iste vedeli. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:10:35
|
quote: Pôvodne poslal AdvoKat Veď aj ja poznám GéeMKá-a a lepšie než si myslíš. Práve preto. Ja mám mlčania v ústraní, kým on exhiboval, predplatené na tri životy, teraz to idem zužitkovávať.
Jáaj_, takze deka z neuplatnenia sa, lebo tu je niekto lepsejsi nez ty? Hehehehe.
quote: Štvrtýkrát súhlasím s Maťom. S každým jeho slovom.
drahy advokat, nevyjadruj sa k veciam, o ktorych nic nevies. Ako mozes suhlasit s tym, ze toto forumma svoje obdobie za sebou, ked si na tomto fore sotva mesiac...
Spomenme si na Bozskeho Kaju!
quote: Pôvodne poslal AdvoKat
Každému podľa spravodlivosti a podľa práva. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
A kto inemu jamu kope, ten je hrobar!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:12:41
|
Cize je vysoko pravdepodobne ze sa z tohto stane nejaky kvazi "elitarsky" spolok, kde moznost prispievania bude ohranicena predlozenim notarsky overenej kopie krstneho listu RKC knazom a to bude mat akoze zabezpecit kludny zivot niektorym jedincom a uroven jtomuto foru. Fajn tak do toho, ale myslim ze budete prekvapeny.
Aj Moncici, cili Morphee, je krstena a oficialna katolicka. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:42:22
|
quote: Pôvodne poslal GMK
Spomenme si na Bozskeho Kaju!
aj ten bol advokat. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 18:48:23
|
quote: Pôvodne poslal alesko aj ten bol advokat.
Ci presnejsie povedane: AdvoKat bol Bozsky Kaja... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 19:19:25
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 20:40:46
|
Chlapci, cikať si na vlastné piesočky už viete. Čo ešte viete?
Jááj ahá, veď sme v Prázdnych slovách, jasné.. |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 21:00:44
|
quote: Pôvodne poslal AdvoKat
Toto fórum je manipulatívne.
ja som napísal: Kapseník neviem čo je. sasulnik napísal, že som napísal: Kapesník neviem čo je.
Dištancujem sa od takýchto praktík!
Súhlasim, dá sa tu poľahky manipulovať. Sranda, že? |
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2006 : 21:10:18
|
Kapseník nie je to isté ako Kapesník.
Sorry priateľu, naozaj sa iba trochu zabávam. Tu sa iné nedá, potom iba ak plakať a to nebudeme že. |
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2006 : 09:21:30
|
ja sa tiez zabavam.... v tejto casti.... v Prazdnych slovach... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2006 : 13:06:05
|
Pretrva aj toto forum, napriek takmer totalnemu zlyhaniu povodnej myslienky mam k nemu akusi citovu vazbu. Vznikne ale aj uplne nove forum.
Takže asi niečo v zmysle - oddelení bratia - oddelené fórum, hm... |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|