Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Rada farara
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Stvorenie Téma Next Topic: Pravá krása Ženy  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 20 október 2006 :  10:57:13  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
rada farara neuspokojenej manzelke

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 20 október 2006 :  11:05:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan

Vtipne to bolo, to hej.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 20 október 2006 :  12:10:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
http://tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20061019027

Plus aj ja, ako úplný neodborník viem rozmýšľať:
- reportáž bola strihaná, t.j. neviem, v akom komtexte prvý kňaz žiadol o stretnutie
- druhý kňaz sa snažil rozhovor trošku odľahčiť (keďže dotyčnú dobre nepoznal, taktiež ani nevieme, ako dlho sa rozprávali...)
- už dlho som nič tendenčnejšie nevidel
- neprofesionalita ako hrom!
- takéto veci sa nepreberajú na ulici, ale so svojém spovedníkom...

Dajte mi kameru, mikrofón a exponovaný vysielací čas a urobím z Markízy vesmírnu základňu na povrchu Mesiaca, s tým, že sám riaditeľ Markízy sa prizná, že je Marťan...

Viac nie je čo dodať...

P.S.
Napísal som list do Markízy v tejto súvislosti.

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 20 október 2006 :  16:49:43  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Milan

Vtipne to bolo, to hej.

- mne to vtipne nepripadalo, veritas ma pravdu !

- tato TV je zumpa!

....... co to nedotiahli do konca, zaujmave by to bolo tu stredu......

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 20 október 2006 :  21:44:55  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
neboj, Milan, v tú stredu by sa nedialo vôbec nič! Žiaden ani kňaz, ani normálny, súdny muž, by sa s takouto neznámou "kráskou" nedohadoval o takýchto chúlostivých veciach na ulici. Urobili však chybu, že sa o týchto "veciach" vôbec rozprávali vonku, ale zrejmä potichu a mikrofón bol skrytý, možno dokonca parabolický so širším dosahom a citlivosťou. Sú také možnosti, že dotyčného je možno odpočúvať aj keď sedí za zatvoreným oknom, to už vedia patriční ľudkovia, ako to funguje.
Súhlas s Veritasom! Neverím v serióznosť takéhoto príspevku a do TN, ako spravodajskej relácie, ktorá chce prinášať pravdivé spravodajstvá o udalostiach dňa v politike, ani nepatrí!!
Jaj, teraz som si spomenula, bolo to v Reflexe, no tak tým je už jasné, o akú reláciu sa jedná, vlastne škoda sa nad tým vzrušovať!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 október 2006 :  22:15:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Markiza, Joj, Plus 7 dni vsetko rovnaky hnoj Presne ako veritas pise, uz aj ja ako amater s amaterskou technikou viem vyrobit takuto reportaz. Prave nedavno sme sa hrali s jednym kamaratom a spravili sme reportaz o cinskych korenoch Irska. Ak bude suhlasit, mozem kusok zverejnit...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 október 2006 :  01:38:45  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
No ja suhlas davam

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 21 október 2006 :  15:59:20  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

neboj, Milan, v tú stredu by sa nedialo vôbec nič! Žiaden ani kňaz, ani normálny, súdny muž, by sa s takouto neznámou "kráskou" nedohadoval o takýchto chúlostivých veciach na ulici. Urobili však chybu, že sa o týchto "veciach" vôbec rozprávali vonku, ale zrejmä potichu a mikrofón bol skrytý, možno dokonca parabolický so širším dosahom a citlivosťou. Sú také možnosti, že dotyčného je možno odpočúvať aj keď sedí za zatvoreným oknom, to už vedia patriční ľudkovia, ako to funguje.
Súhlas s Veritasom! Neverím v serióznosť takéhoto príspevku a do TN, ako spravodajskej relácie, ktorá chce prinášať pravdivé spravodajstvá o udalostiach dňa v politike, ani nepatrí!!
Jaj, teraz som si spomenula, bolo to v Reflexe, no tak tým je už jasné, o akú reláciu sa jedná, vlastne škoda sa nad tým vzrušovať!

- tentoraz som nemyslel, ze by sa ozaj nieco " dialo"... jednoducho by ten rozhovor prebehol ako by mal, ale to sa im asi nehodi do rezie...

- nemam rad tuto TV, a ked ma na to upozornili spolupracovnici, tak som mrkol a podelil sa o tom s vami... tot vsjo.....

- prisahambohu ! ( ), keby veritas potreboval podpisat ten list, ci vyjadrit inak tu podporu, ma moj hlas... tu nejde len o tich fararov, myslel som na sposob vyrabania senzacii za kazdu cenu...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 21 október 2006 :  20:06:52  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
...napíš im list (alebo mejl)... (Nič tým nepokazíme a oni aspoň na sekundu uvidia - kým list/mejl nezahodia -, že nie sú až takí svetoví...)

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 21 október 2006 :  20:18:02  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
veritas, mato stale spomina goebelsa, ja ho spomeniem tiez: "aj zla reklama je reklama"

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 03 november 2006 :  08:38:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

...napíš im list (alebo mejl)... (Nič tým nepokazíme a oni aspoň na sekundu uvidia - kým list/mejl nezahodia -, že nie sú až takí svetoví...)

..... stalo sa !

Previous Topic: Stvorenie Téma Next Topic: Pravá krása Ženy  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06